Salam sejahtera kepada anda semua,

Nama saya ialah Ibrahim Omar dan no contact saya adalah 010-5017181 .

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda satu simkad telefon,
namanya simkad ToneExcel. Simkad yang mempunyai beberapa
 kelebihan yang tidak terdapat pada simkad2 yang lain.




Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain.
Ia boleh buat call in/out, boleh sms, boleh whatsapp, wechat,
 telegram, facebook, youtube, boleh melayari internet.
 Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh skype,
 boleh guna 4G, ada saiz nano, saiz micro.


Simkad ToneExcel menggunakan perkhidmatan dari TuneTalk
 dan mempunyai coverage menggunakan line celcom.

Topupnya mudah, semua kedai yang jual topup ada menjual
 topup toneexcel, (Ia menggunakan topup TuneTalk), malah
dalam maybank2u, cimbclick pun ada jual topup tunetalk.

Seperti yang diketahui umum, TuneTalk dimiliki oleh TuneGroup
 yang juga memiliki AirAsia, Tune Hotel, Tune Money,
Tune Insurance, Tune Sport, dan Tune Talk.

Harga sekeping simkad ini adalah RM98.60, dimana didalamnya
 sudah ada tersedia kredit atau air time sebanyak RM30 dan juga
1G data internet. Panggilan seminit adalah 28 sen, sms 10 sen
 dan jika ingin melanggan data pakej adalah RM38 untuk 1G.

Disini saya ingin kongsikan kepada anda beberapa kelebihan
 yang dimiliki oleh simkad ToneExcel yang dikira unik dan
tidak terdapat pada simkad2 yang lain.

Kelebihan:

1. Kelebihan Pertama:
Pertama Rate ToneExcel untuk panggilan 28 sen/min adalah antara
 yang termurah di negara kita. Kerana ia hanya flat rate,
 tiada kos-kos tersembunyi. Tidak kira apa jua keadaan,
 call sesama sendiri rate yang sama, call ke tempat lain rate yang sama,
call waktu malam rate yang sama, call waktu siang rate yang sama,
 topup RM5 tetap rate yang sama, topup RM30 tetap rate yang sama.
Over due credit (balance kredit yang dah tamat tempoh, hanya boleh
 digunakan jika kita topup semula), juga menggunakan rate yang sama.
Panggilan minit pertama, rate yang sama dengan panggilan minit
 kedua dan seterusnya. Semuanya flat rate, apa jua keadaan,
 sebab itu ia merupakan antara rate yang paling rendah di Malaysia ini. 

Sekadar renungan:
Apa pendapat anda, jika anda nak beli barang dengan satu kedai, dan
apabila anda bertanya, berapa harga barang ini encik?
Dijawab, "Ikut keadaan lah, kalau kamu datang muka senyum
lain harga, muka masam lain harga. Kalau kamu datang malam
lain harga, kalau siang lain harga. Kalau kamu datang pukul 10
 tepat lain harga, kalau kamu datang pukul 10 1 minit lain
 harga, 10. 2 minit lain harga. Kalau hari jadi kamu lain harga,
kalau hari jadi saya lain harga. Kalau kamu datang naik motor
lain harga, kalau kamu datang naik BMW lain harga. Kalau
saya bergaduh dengan isteri lain harga, kalau isteri saya tak

 merajuk lain harga"
"Jadi berapa harganya ?????????"

ToneExcel charge panggilan satu harga sahaja 28 sen/min, walau
 apa keadaan sekali pun.

SMS saya tidak perlu ulas panjang, kerana SMS semakin hari
semakin kurang penggunaannya, sebab ramai dah orang pakai whatsapp/wechat/facebook/telegram dan macam2 lagi.


2. Kelebihan Kedua: Top up


Terdapat juga Plan Percuma data 2.5GB beserta dengan Unlimited Call
Pelan Data Minit Panggilan Tempoh Sah
RM60 2.5 GB Tanpa Had ke Semua Rangkaian 30 Hari


3. Kelebihan Ketiga:
Jika anda topup setiap bulan (jumlah keseluruhan dalam sebulan)
melebihi RM50, maka bulan hadapannya anda diberikan
perlindungan kemalangan percuma bernilai RM100,000.
 Kemalangan yang menyebabkan kematian dan cacat kekal.
Diingatkan yang ini adalah PERCUMA, nak ambil boleh,
 tak mau ambil pun boleh.



4. Kelebihan Keempat:
Setiap kali anda topup, anda akan diberikan point. Point2 ini boleh
 dikumpulkan dan ditukarkan kepada tiket kapal terbang air asia,
handphone, tiket wayang dan macam2 lagi.

5. Kelebihan Kelima:
Sebagai pengguna simkad ToneExcel, anda layak menyertai pertandingan
 cabutan bertuah yang diadakan setiap bulan dan setiap tahun. Hadiah ada
 yang berbentuk wang ringgit, ada berbentuk pakej pelancongan,
 ada hadiahnya kereta BMW CASH dan macam2 lagi.








6. Kelebihan keenam:
Jika anda mempromosikan simkad ini kepada ahli keluarga atau
 rakan2, jika anda dapat menjual pada seseorang sahaja, anda
akan mendapat komisyen sebanyak RM20 atas setiap orang.
Komisyen ini dipanggil Komisyen Fast Track. Komisyen ini akan
dimasukkan 2 kali sebulan terus kedalam bank akaun anda.

Komisyen kedua apabila mereka topup. Setiap kali mereka topup
 anda akan mendapat komisyen sebanyak 6%. Malah anda juga
akan mendapat komisyen diatas pelanggan-pelanggan mereka
sebanyak 3% dan 11%. Komisyen ini akan dimasukkan terus
kedalam bank akaun anda setiap 21hb. Anda boleh menjadikan
 ia sebagai satu perniagaan sampingan, untuk tambah2 duit gaji
anda yang sedia ada.

7. Setiap kali mereka topup dimana jua kedai2 yang menjual topup seluruh Malaysia, anda akan diberikan komisyen sebanyak 6% dari nilai topup mereka. Setiap kali itu maknanya selama mereka masih memakai simkad ToneExcel tersebut anda akan mendapat 6% dari nilai topup mereka tanpa mengurangkan jumlah kredit mereka. Kalau mereka topup RM10, maka anda akan mendapat 60 sen. Komsiyen ini akan dimasukkan terus sebulan sekali kedalam akaun bank anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?




8. Jika komisyen bulanan anda sudah melebihi RM1,200 setiap bulan, anda akan dihadiahkan pula dengan pakej umrah percuma yang bernilai RM5,000. Untuk yang bukan beragama Islam, anda boleh claim dan gantikan pakej tersebut dengan duit bernilai RM4,000. Sudahlah tiap2 bulan dapat duit komisyen topup, dapat pula duit percuma yang lain. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

9. Jika orang yang anda cari tadi juga melakukan perkara yang sama, iaitu dia juga bercerita kepada orang lain, anda tetap juga mendapat komisyen dari jumlah topup kumpulan mereka sebanyak 3% dan 11%. Ini semua dalah dalam bentuk duit, bukan point atau kredit, dan duit2 ini akan dimasukkan kedalam akaun anda sebulan sekali. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

Kalau jawapannya "TIDAK" untuk kesemua soalan diatas, saya ingin mengajak anda untuk menggunakan simkad ToneExcel ini yang terlalu banyak kelebihannya sehingga saya rasa anda benar2 melepaskan peluang yang besar jika anda menolakknya.

Mungkin anda rasa komisyen 6% tadi amat sedikit, kalau mereka topup RM10 anda hanya akan dapat 60 sen. Tetapi apa yang berlaku sama sekali salah apa yang anda fikirkan.

Cuba anda lihat rakan2 kita dibawah ini, mula2 mereka hanya menjadi pengguna simkad ToneExcel sahaja. Selepas mereka selesa menggunakan simkad ToneExcel, mereka hanya menyuruh ahli keluarga mereka sendiri menjadi pengguna simkad toneexcel. Mereka beranggapan, sekurangnya mereka dapat upah RM20 untuk seorang jika menyuruh ahli keluarga pakai simkad ini. Katalah pasangan dan anak2 mereka bersetuju menjadi pengguna toneexcel, katalah seramai 5 orang semuanya, dan dia dapat upah sebanyak RM100 dari toneexcel. Biasanya mereka tunggu dan lihat sahaja dahulu, betul ke duit ni masuk?. Takut2 macam bisnes2 lain, yang ceritanya lebih sudu dari kuah. Tetapi, selepas mereka lihat yang duit RM100 tersebut benar2 masuk kedalam bank akaun mereka, mereka mula terkejut yang duit ini memang betul2 masuk dalam bank. Mereka mula excited, sebab selama ini mereka pakai talian tertentu, sudah bertahun, malah berpuluh tahun menggunakannya, sudah sekian lama mereka setia pada yang satu, sudah sekian lama mereka setia bayar bil, bayar duit topup, puluhan ribu dah habis, tapi tak pernah telco tersebut menghargai mereka dengan memberi mereka duit walaupun seringgit. Bila mereka lihat bank akaun, barulah mereka mula mengalami pengalaman baru yang amat mengejutkan, yang tak pernah mereka tahu, tak pernah mereka yakin akan kewujudan simkad seperti ini, mereka ingat ini hanyalah cerita kosong yang nak menipu orang lain. Memang betul duit RM100 ada dalam bank. Memang bagi mereka RM100 tu tak besar mana, tetapi ia benar2 duit.

Selepas itu, biasanya mereka hanya lihat pula, betulkah komisyen topup ini masuk kedalam bank? Mereka pun bukan cari orang di luar rumah, hanya dalam rumah sahaja dahulu. Bulan depannya, bila mereka check bank akaun, dan komisyen topup dari ahli keluarga mereka benar2 masuk kedalam bank, thats it, this is real business. Cukup, cukup sampai disini saja. Ini benar2 sesuatu yang menakjubkan. Mereka masukkan atm kad kedalam atm mesin, cuba keluarkan, tiba2 memang sah duit yang keluar, bukan nombor sahaja, bukan daun kayu, bukan duit jepun. Maka bermulalah keyakinan dalam ToneExcel ini, maka secara rasminya mereka sudah mula jatuh cinta dan terhutang budi pada ToneExcel.

Tuan2 tahu apa jadi pada mereka ini selepas beberapa tahun. Tuan2 tahu berapa jumlah komisyen topup mereka yang kita anggap sedikit dahulu, topup RM10 dapat 60 sen, rupa2nya, yang sikit2 ini, yang sen2 ini, kalau dikumpulkan nilainya tak masuk akal tuan. Mereka dapat komisyen ini puluhan ribu tiap2 bulan, bukan setahun sekali, saya ulang tiap2 bulan.

Bagi saya, mereka memang layak untuk mendapat rezeki sedemikian, kerana, mereka konsisten memperkenalkan simkad ini kepada orang lain walau pun komisyen mereka peringkat awal hanyalah ringgit2 dan puluh2 ringgit sahaja. Mereka tidak pernah kecewa bila orang mentertawakan mereka, bila orang tidak percaya apa yang mereka katakan, orang memperkecilkan usaha mereka, orang kata bila nak kaya untung sen2 seperti ini, orang tutup telinga bila mereka cerita kelebihan simkad ini. Mereka lalui semua itu, dan mereka bukan penunggu rezeki, tetapi mereka menarik rezeki.

Mari kita dengar cerita mereka, bagaimana komisyen sen2 mengubah kehidupan mereka.



1. Hamka Marsaling.



Tinggal di Kota Kinabalu. Dulu bekerja sebagai office boy dengan
 pendapatan sekitar RM1,200 sebulan. Pada tahun 2012 dia
menyertai ToneExcel dan menggerakkannya dengan cara offline
dan online. Facebook merupakan tempat utama beliau beriklan.
3 tahun berlalu, usaha membuahkan hasil. Hari ini dengan
 pendapatan sekitar RM70,000 setiap bulan, hidupnya berubah
 360 darjah. Tidak bekerja lagi, berkahwin dan mempunyai
2 orang anak. Beli BMW 3-Series dan beberapa buah rumah
juga secara CASH, 100% dari komisyen ToneExcel.


2. Rosanne Goh.



Tinggal di Johor Baharu. Dulu bekerja dikedai handphone sebagai juru
 jual dan McDonald dengan pendapatan sekitar RM2,000 sebulan.
 Tiga tahun dia menggunakan 100% promosi ToneExcel melalui
 Facebook, sekarang ini dia menikmati pendapatan sekitar
RM100,000 sebulan. Sudah tidak bekerja lagi, tetapi masih
 menggunakan teknik ini sehingga ke hari ini. Mungkin anda
sukar ingin percaya, sebenarnya beliau sendiri masih tak percaya
 yang sekarang ini dia sudah hampir bergelar JUTAWAN ONLINE.


3. Sulaiman Ismail.




Rakan2 panggil dia Slay. Dulu bekerja sebagai ADK
(Anti Dadah Kebangsaan). Mula melakukan
 bisnes ToneExcel pada tahun 2013 menggunakan Teknik promosi
 di Facebook. Masa begitu pantas berlalu. Usaha beliau tidak sia-sia.
Sekarang ini, dengan pendapatan melebihi RM50,000 setiap bulan.
 Orang yang tidak sombong dan merendah diri.
 Sudah pun berhenti kerja sepenuhnya, dan masih
lagi pengguna setiap Teknik Hasil100Fb sehingga ke hari ini.


4. Razif Yusof.




Berasal dari Pulau Pinang. Dia merupakan pakar bisnes melalui
 internet. Tidak bekerja, hanya online merupakan sumber
 pekerjaan tetap beliau. Dengan pendapatan puluhan ribu ringgit
 setiap bulan daripada ToneExcel, facebook merupakan salah satu
 media wajib untuk mengembangkan perniagaan beliau.
Sehingga hari ini, promosi melalui Facebook merupakan senjata
utama yang dimilikinya.


5. Shukeri Mohamed.



Menjalankan bisnes ToneExcel bermula 2010 sehingga 2011 sahaja,
 dia selepas itu beliau diserang sakit buah pinggang.
Sekarang hanya mampu berkerusi roda. Selepas 2011 dia langsung
 tidak mampu menjalankan apa2 bisnes lagi. Tiada pencen,
tiada insuran yang mahu menanggung kehidupan beliau. Syukur,
 didalam Tone Excel ini ada pasif income. Selama 4 tahun, setiap bulan,
 sehingga kehari ini, beliau masih menerima komisyen dari
 Tone Excel dalam lingkungan RM4,000 sebulan. Kata beliau yang
 saya ingat sehingga kehari ini " Kalau saya mati hari ini pun
 saya dah tak kesah, saya tahu pencen dari Tone Excel tetap
 boleh diwarisi oleh keluarga saya, walau pun saya dah tiada lagi".


6. Zulkifly Hasidin.




Menjalankan bisnes ToneExcel 4 tahun yang lalu.
 Pada awal tahun 2015 ujian Tuhan menduga
beliau dengan penyakit stroke, dan hanya mampu
berkerusi roda sahaja ketika ini. Tidak mempu
 bekerja lagi dimana beliau merupakan bekas
 pengurus pusat jualan kenderaan. Sempat
 beberapa tahun mempromosikan bisnes ini.
Bila sakit menyerang, maka beliau tidak dapat
 bekerja, maka gaji pun hilang, pencen sudah
tentu tiada, tetapi beliau bersyukur nikmat
Tuhan yang tidak disangka-sangka, Tone Excel
 tidak pernah melupakan beliau, tidak pernah
lupa membayar komisyen yang menghampiri
 RM20,000 sebulan sehingga kehari ini. Semua
bermula 4 tahun lalu beliau meyediakan payung
 sebelum hujan. Menjalankan bisnes ToneExcel
ketika masih sihat, dan ini merupakan rezeki
dari sumber yang tidak disangka-sangka

Anda tidak akan kehilangan apapun malah 

akan mendapat keuntungan. Sertai program ini, 

dan jadikan telefon mudah alih anda kepada 

aset yang menjana pendapatan, yang akan 

membayar anda sepanjang hidup anda. 

Tiada risiko... Hanya masa depan yang cerah!

Tidak perlu untuk berfikir atau menunggu lagi 

... Hari ini adalah harinya... Sekarang adalah masanya... Mari rebut peluang ini SEKARANG!

Jika bukan SEKARANG, BILA lagi?

Jika bukan PELUANG di sini, di mana lagi?

Salam Mesra,

Ibrahim bin Omar
Tel / WhatsApp: 
+60105017181

ID Penaja: 29230

TAHNIAH!!! ANDA ORANG ORANG YANG KE 100 MEMBACA WEBSITE SAYA INI.

SEBAGAI PERHARGAAN DAPATKAN SIMKAD TONEEXCEL PERCUMA ANDA.

SILA MASUKKAN NAMA DAN EMAIL ANDA DI BAWAH INI .

KITA AKAN BERJUMPA SEBENTAR NANTI DI EMAIL ANDA UNTUK LANGKAH

SETERUSNYA.

Name
Email
Phone
Email Marketing by TrafficWave.net

p/s:- Program ini adalah yang pertama di dunia! 

Tidak ada program lain seperti ini. 

Anda boleh membuat pendapatan yang

lumayan dari telefon bimbit anda dengan 

menyertai program ini. Ini adalah program 

dengan kos yang sangat rendah, yang sama

sekali tidak mempunyai risiko. Tidak ada 

kuota, tiada had masa, tiada pelan pemasaran

yang tidak difahami. Tetapi, peluang keemasan 

yang menanti anda. Apa yang anda perlu

lakukan adalah sertainya sekarang!

p/p/s:- Setiap orang suka kepada program 

yang mudah dan mampu memberikan kejayaan

yang sangat besar. Ini adalah program itu.

jadi ambillah kesempatan ini, dan ubah hidup

anda menjadi lebih baik kali ini dan selamanya...